Trappräcke

smidesgrind och räcke

smidesgrind och räckeTrappräcke i smide är en bra start till att försköna ditt boende i lägenhet, villa eller fastighet. Trappräcke i järn kan vara både hela trappan eller delar av en trappa. Handledaren kan vara i trä eller smidd i stål och mässing. Som dekoration kan man få väldigt vackert handsmide som exklusivt beskriver just miljön där trappan är byggd. Sangbergkonstsmide tillverkar inga trappräcken som är lika varandra utan här kommer originalitet och egna idéer och design i första rummet. Trappräcken görs med fördel i konstsmide med konstnärlig och hantverksmässig kvalitet som passar in i miljön.

 

Bildspel från Furulundskolan

{pgslideshow id=21|width=640|height=480|delay=3000|image=L}
Foto 2010 © Johan Sangberg
 
 
Med smide och konstsmide menar jag att varje smidesalster eller smidesverk är mer eller mindre unikt. Det blir därför oftast exklusivt och mycket personligt smide där du som kund påverkar slutresultatet. Konstsmide skapat av mig ger en kontakt och ett personligt uttryck som förmedlas genom kunnande inom hantverket och konsten att smida. Ofta, men inte alltid, värmer jag materialet i ässjan för att kunna smida det varmt. Järn är det vanligaste materialet men även mässing, koppar, silver och glas kan ingå.
 
Har man ett eget kännetecken, en logga eller något annat som skall framhävas kan det enkelt smidas in och ges ett framträdande inslag. Jag hjälper gärna till med ritningar och skisser och ser fram emot att får realisera dina idéer.  Tillsammans med dig skapar vi exklusiva och specialdesignade trappräcken efter era individuella mått, tankar och erfarenheter. Ett vackert smide eller en smidesprodukt i järn blir ”tidlöst” och överlever de flesta trender samt förhöjjer fastighetens värde och skönhet. Välkommen att kontakta SangbergKonstsmide för kostnadsförslag eller bara att ”bolla ideér”.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.