phoca thumb l 20100107198

Smidesräcke

balkongSmidesräcke till balkong, trappa eller trädgård är hållbara och nästan underhållsfria. Ett bra arbete håller i tiotals år mellan målningarna och blir därmed ”billigt i drift”. Är det ett smidesräcke som placeras inne i villan, lägenheten eller annan fastighet krävs inte så omfattande rostskydd heller.  Här kan kunden beställa just ”sitt” personliga smidesräcke som kommer att försköna ditt boende. Inför tillverkningen besöker jag platsen för att mäta och fånga upp stämningar och designelement.

 
Oftast finns det en tanke eller idé som jag försöker fånga upp tillsammans med beställaren. Skisser och målningar görs för att ytterligare försöka beskriva det kommande smidesräcket och vad för pris det kan handla om. Att utforma smidesräcket tillsammans med beställaren är det mest optimala och kunden blir nöjd med sitt egna ”konstverk” i smide. Ett smidesräcke kan bestå av flera olika material som järn, rostfritt stål, mässing, glas och dessutom inslag av trä förekommer.
  
 
Smidesräcke i Göteborg Smidesräcke i Åmål
Foto 2010 © Johan Sangberg Foto 2010 © Johan Sangberg
 
 

Välkommen att kontakta oss för att utforma just ditt smidesräcke. Använd kontaktformuläret och skicka gärna med en skiss eller idé för att eventuellt få ett kostnadsförslag till att beställa ett smidesräcke. Det går utmärkt att ringa också…..Klicka här>>>>

 


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.