staketBalkong kan man ju ha både inne och ute. En avsatts eller fransk balkong kan med fördel smyckas med ett smidesräcke eller smidesstaket. Även detaljer som själva balkongräcket kan göras i smide medans själva balkongen kan vara av annat material. Har man ett eget kännetecken, en logga eller något annat som skall framhävas kan det enkelt smidas in och ges ett framträdande inslag. Inför tillverkningen besöker jag platsen för att mäta och fånga upp stämningar och designelement.

 
Oftast finns det en tanke eller idé som jag försöker fånga upp tillsammans med beställaren. Skisser och målningar görs för att ytterligare försöka beskriva det kommande balkongräcket i smide och vad för pris det kan handla om. Att utforma balkongräcket tillsammans med kunden är det mest optimala och kunden blir nöjd med sitt egna balkongräcke eller ”konstverk” i smide.  Jag hjälper gärna till med ritningar och skisser och ser fram emot att får realisera kundens idéer.
 
Tillsammans med dig som kund skapar vi unika och specialdesignade smidesprodukter efter era individuella mått och önskemål. Samarbetet med kund kombinerar vi med vår mångåriga erfarenhet med dina idéer och önskemål, vilket resulterar i smidesalster som ligger i framkant och med dagens trender inom design, material och heminredning. Ett vackert balkongräcke blir ”tidlöst” och överlever de flesta trender.
 

Räcke och staket i Kullavik

 

{pgslideshow id=42|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.